MM- RALLI

Neste rally Finland in Moksi village

"Moksin ympäristössä olevalle alueelle saisi vaikka satakilometrisen erikoiskokeen, ja vieläpä aivan salonkikelpoisen erikoiskokeen, niin paljon hyvää tietä seudulla on tarjolla. Erikoiskoe on varsin haastava; se sisältää huomattavan määrän rytminmuutoksia, nopeasta aivan hitaaseen. Moksin risteys on perinteisesti ollut yksi kruunupaikoista katsoa Suomen MM-rallia."

- Kari Nuutinen, 2019

Tämä kannattaa tulla katsomaan ja kokemaan paikan päälle! 


VUOSI 2023
 
Tänä vuonna jatketaan taas jo yli 50- vuotista MM-ralliperinnettä Moksissa! 🥳

Sunnuntaina 6.8. jo aamuvarhain päästään virittäytymään tunnelmaan ja kannustamaan ajajat tämän vuoden Suomen MM- rallin viimeisille kilometreille. Reitti kantaa nimeä Moksi-Sahloinen, EK19 &.21 Ensimmäinen auto lähtee reitille klo 7:53 ja toinen EK starttaa klo 10:30. 

Moksin aukeella (katselualue A) on laaja katselualue. Moksi ry järjestää yöparkin (parkkialue P1), mihin voit saapua jo lauantain puolella hyvissä ajoin ja viihtyä pidempään iltaan ravintola Kanttarin rallikaraoken parissa (klo17-04) tai omassa rauhassa. Kyläyhdistyksen yögrillistä mahdollista ostaa syömistä.  Parkkialue on aivan pätkän vieressä. Sunnuntaiaamuna on mahdollista nauttia aamupalaa pätkän varrella, kun kioskista saatavilla mm. puuroa, sämpylää, kahvia. Myöhemmin saatavilla myös ruokaisampaa pyttipannua, makkaraa unohtamatta 😉 Alueella viihtyvyyttä lisää myös bajamajat. 

 ☕🥪🥣🍩

Nähdään Moksissa! 🏁

Tarkemmat tiedot löytyvät KSML kisaoppaasta 

 


VUONNA 2022
 
Vuonna 2022 Suomen MM- ralli sijoittuu taas tutumpaan ajankohtaan elokuun ensimmäiselle viikonlopulle. Tänä vuonna Moksin kylällä kulkeva reitti kantaa nimeä Sahloinen-Moksi, EK 8 & 10. Ajopäivä on perjantai 5.8. ja ajoaika sijoittuu päivän loppupuolelle: EK8 alkaa klo 17.53 ja EK10 klo 20.06. Erikoiskoe on pituudeltaan 15,7 km. 


Myös Ralliareena saapuu Moksiin, katselualue C, Pe 5.8! 

Sahloinen-Moksi, Kalle Rovanperä Areena. 😎

Ralliareena on ohjelmallinen katselualue, joka on avoinna kaikille erikoiskokeelle lipun/passin hankkineille. Areenalta löytyy mm. viihdyttävää oheisohjelmaa, ruoka- ja juomapalvelut (A-oikeudet), saniteettipalvelut. Ja paikalle pääsee kätevästi bussikuljetuksella Jyväskylästä. Meillä on myös laajalti peltoparkkitilaa (P4) mihin pääsee liikkumaan myös sulun aikana. 

🌿 Myös Moksin kylän oma kioski palvelee katselijoita! 🤗☕

https://sectorallyfinland.fi/ralliareenat/
 

On myös mahdollista päästä mukaan meidän mukavaan talkootiimiin! Ottamalla yhteyttä, voidaan kertoa tarkemmin 🙋